tag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post2050323152804795714..comments2023-09-21T16:49:14.329+02:00Comments on Kapky o víně: První domácí degustačkaPetra http://www.blogger.com/profile/05097569405852956464noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-27341662645396449272023-09-21T16:41:11.866+02:002023-09-21T16:41:11.866+02:00Hi! Nice photos!Hi! Nice photos!Herehttps://google.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-48715860697697294982016-03-11T11:19:24.188+01:002016-03-11T11:19:24.188+01:00Na uplne slepy jsem jeste nebyla, ale taky to musi...Na uplne slepy jsem jeste nebyla, ale taky to musim zkusit, tesim se na dojmy :) <br /><br />Tady u toho starsiho Znovinu jsem postupovala podobne, jak se radi u starsich Burgund, tj nedekantovat a nechat par hodin provetrat. Tak priste zkusim nedekantovat a par dni provetrat :) Petra https://www.blogger.com/profile/05097569405852956464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-25463723261716863622016-03-11T10:59:56.076+01:002016-03-11T10:59:56.076+01:00No jasne, ze mam! Diky za postreh a peclive cteni ...No jasne, ze mam! Diky za postreh a peclive cteni :) Opraveno. Petra https://www.blogger.com/profile/05097569405852956464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-10573485262119012432016-03-11T06:41:38.296+01:002016-03-11T06:41:38.296+01:00Len taka mensia technicka pripominka asi u toho Ma...Len taka mensia technicka pripominka asi u toho Madlovho Sauvignonu mas prehodeny popis rocnikov lebo 2009 bol prezralejsi teplesji rocnik a 2010 bol prisny rocnik s kopou kyselin :)kolkarhttps://www.blogger.com/profile/08483037412627948299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-61213509861662717502016-03-10T15:35:19.438+01:002016-03-10T15:35:19.438+01:00Domácí degustace jsou super, to mě baví. Na jednu ...Domácí degustace jsou super, to mě baví. Na jednu se chystáme příští týden a měla by být echt slepá, v černých sklenicích. Jestli nepoznám ani bílé od červeného, tak mě trefí šlak :) To bude veselejší než Koudelka :)<br /><br />Jinak u těch starších vín mám zkušenost, že pokud to není fakt nějaký "držák", ale spíš něco jemnějšího a lehčího, tak dekantace je kolikrát moc velký šok. Jako lepší varianta se mi zdá nechat to prostě otevřené do druhého dne. I když někdo zas říká, že ta plocha hladiny je moc malá a otevření nemá vliv... No, podle mé zkušenosti má, tak asi záleží, jak u čeho.Evashttp://evas.blog.cznoreply@blogger.com