tag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post3533280835402114126..comments2023-09-21T16:49:14.329+02:00Comments on Kapky o víně: Bedýnková degustace pana Skleničky ve vinotéce U Lachtana Petra http://www.blogger.com/profile/05097569405852956464noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-78576520222726067672015-06-27T12:34:04.747+02:002015-06-27T12:34:04.747+02:00v pohodě .)v pohodě .)Macerovaný Tramínhttps://www.blogger.com/profile/01310498063277351842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-72925398960317052792015-06-24T17:38:21.031+02:002015-06-24T17:38:21.031+02:00Ha! Moc díky za info, upravila jsem v textu a zase...Ha! Moc díky za info, upravila jsem v textu a zase se o něco "ochytřila" :) <br /><br />P.Petra https://www.blogger.com/profile/05097569405852956464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7489528599054517496.post-73254688464375231322015-06-24T11:31:39.059+02:002015-06-24T11:31:39.059+02:00jen menší oprava - bâtonnage je míchání jemného ka...jen menší oprava - bâtonnage je míchání jemného kalu ve víně, resp. jeho rozvíření ze dna nádoby, a míchání rmutu (pomletých hroznů), resp. ponořování matolinového klobouku se nazývá "pigeage" Macerovaný Tramínhttps://www.blogger.com/profile/01310498063277351842noreply@blogger.com